Menu

4.9

Vælg rigtigt første gang

Bliv selvstændig håndværker og få mere frihed

Få alt viden og værktøjer du har behov for, som selvstændig håndværker, samlet ét sted!
– Jeg bliver din personlige mentor

Du har længe gået med drømmen om at være selvstændig håndværker..

Det virker uoverskueligt..

Eller også er du allerede i gang, men der er ikke tilstrækkeligt med kunder i forhold til dine omk. til lager, firmabil, forsikringer, revisorer, erhvervskonto og materiale priser der er steget helt vildt.

Hvordan fremstår du professionelt, samtidig med at du skiller dig ud fra mængden på en tillidsvækkende måde?

Jeg vil personligt hjælpe dig med at komme godt fra start.

Jeg har blot to krav, og det er at du ved hvad du laver indenfor dit fag og at du er klar til suge den viden til dig, som jeg giver dig. Så skal jeg nok hjælpe med resten. 

Bliv ringet op

Udfyld formularen

HVAD ER FORDELENE VED AT FÅ MIG SOM DIN MENTOR?

Jeg har 15+ års erfaring som selvstændig. Hvor jeg siden 2014 har været i håndværksbranchen. Uanset om du er murer, tømrer, tagdækker, elektriker, vvs’er eller noget helt sjette. Så kan jeg hjælpe dig i gang med at få en sund forretning, som har et godt omdømme og hvor du ikke lægger søvnløs om natten fordi du ikke har styr på: regnskab, skat, udgifter, dårlige betalere og hvad der ellers kan være af udfordinger som selvstændig håndværker.

Ikke nok med at jeg selv ejer og driver en mindre virksomhed, Facaderenovering Danmark Aps, som har succes, på alle parametre, som en håndværksmæssig virksomhed ønsker sig.

Så underbygges min hands-on-erfaring med 5 års universitets uddannelse, indenfor virksomheds drift, skalering, og innovation mm.

HVAD ER FORDELENE VED AT FÅ MIG SOM DIN MENTOR?

Det tager mange år at sætte sig ind i alting inden du starter op. Derfor vil jeg hjælpe dig med at kunne komme i gang med det du er god til ASAP! Samtidig med at du spare oceaner af penge på bøder til det offentlige, bøder til arbejdstilsynet, B2B kunder der tager røven på dig og meget mere.

 • Opsætning af alle faste og variable omk. Så du ved præcis hvad det koster om måneden at holde dit firma kørende.

 • Oprettelse af Cvr. nr.

 • Hvilke selskab skal du vælge og hvorfor?
  • Enkeltmandsvirksomhed, interessentskab I/S, Anpartselskab Aps, eller aktieselskab A/S
  • Skal der etableres et Holding eller ej, dette finder vi også ud af sammen.
  • Jeg har stort netværk af advokater og revisorer, som yder en god service, til minimum beløb, dette hjælper jeg naturligvis med.

 • Hvad skal du gøre med løn. Dette er forskelligt alt efter hvilket selskab du ejer, det har jeg helt styr på. Også hvordan det kan gøres gratis og max tager 5 min om måneden.

 • Hvordan du skal bogføre og hvordan du kan gøre det nemmest muligt.
  • Det tager måske samlet en time om måneden hvis jeg hjælper dig med at sætte det korrekt op.
  • Der kommer styr på moms, skat, årsopgørelse og selvangivelse. Alt køre automatisk.

 • Forsikring – her kan der spares RIGTIG mange penge. Jeg hjælper dig med at forventningsafstemme hvad du har behov for og forhandler de lovpligtige og nødvendige forsikringer for dig.

 • Firmabil. Hvad er nødvendigt og hvad er hovedløst at investere i som ny opstartet selvstændig.

 • Opsætning af grafisk design og hjemmeside.

 • Tilbudsgivning, udregning af priser på opgaver og hvilke forbehold du bør sætte ved tilbudsgivning.
  • Selvom jeg ikke har megen erfaring i din branche, så vil jeg ved hjælp af simple spørgsmål finde frem til sammen med dig, hvilke faldgrupper der er. Jeg har selv lært det på den hårde måde og ville kunne have sparet flere 100.000 kr. hvis jeg havde haft en mentor til blot at hjælpe mig med tilbudsgivning og forbehold.
  • Jeg vil også hjælpe dig med at få det rette mindset i forhold til økonomi og kunder.

 • Hjælp til markedsføring
  • Tilpasset alt efter om du kan lide at agere på videoer eller ej. Uanset kan jeg garantere, at jeg vil kunne skaffe dig en masse henvendelser.

 • Forhandling af materialer.
  • Der er mange penge at spare på materialer, hvis du ved hvordan du skal gøre det. Jeg har som sagt erfaring med dette siden 2014 og har prøvet det meste. Som en stabil nordjyde, med fødder solidt plantet på jorden ved jeg hvor der kan spares uden at gå på kompromis med kvaliteten.

 • Løbende sparring, hvis du har udfordringer, som du ikke umiddelbart ved hvordan du skal løse.