Omfugning af murværk

Vil du gerne gøre indeklimaet i dit hus bedre? Vil du gerne spare penge på varmeregningen? Vil du gøre dit hus smukkere og sundere og på samme tid få det til at stige i værdi?
I så fald bør du overveje at få udført en professionel omfugning af din facades murværk.

Hvorfor skal jeg få omfuget murværket?

Det er utrolig vigtigt, at fugerne på din facades murværk er i god stand. Med tidens løb bliver fugerne tit både slidte og forfaldne at se på. Bliver der ikke gjort noget ved at der eksempelvis er manglende fuger, sætningsskader, flækket sten, eller der på anden vis er adgang for fugt til at trænge ind i murværket, så kan det forårsage seriøse fugtskader i murværket,  og det kan være med til at nedbryde store dele af murværket.

Det er derfor vigtigt, at du får udfræset dine fuger, hvis de er slidte og ødelagte. Efter at have udfræset og omfuget fugerne på ny, vil de igen blive stærke og fine at se på, og de nye fuger vil forebygge yderligere skade.

Vi er eksperter i at udfræse fuger, og vi sørge altid for at omfuge dem på bedste vis igen. Vi har mange års erfaring med omfugning i Aalborg og omegnen, så hvis din facades fuger trænger til en kærlig hånd, er du varmt velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig og din bolig med et professionelt resultat til billige penge.

Eksempler på omfugning af murværk hos vores kunder

Forebyg skader på dit murværk med en omfugning

Omfugning af murværk er en god investering, der kan spare dig for meget ekstra gene og mange unødige udgifter i fremtiden.
Ved at udfræse de slidte fuger og omfuge dem på ny med en ny stærk mørtelfuge, vil du nemlig forebygge yderligere skader på murværket.

Mørtelfugerne på dit murværk er med til at give et smukt helhedsindtryk af facadens front, men det er også vigtigt, at de er stærke og i god stand, så hele murværket er solidt og holdbart.

Gamle mørtelfuger med huller og slitage kan nemlig hurtig udvikle sig til større skader. Har din facades murværk dårlige fuger, vil din bolig også være dårligere isoleret. En tæt mørtelfuge holder nemlig bedre på varmen. Får du derfor foretaget en omfugning, vil du også kunne spare penge på fremtidige energiudgifter.

En omfugning af facadens murværk er også med til at forebygge fugt- og vandskader. Med tætte fuger kan der nemlig ikke trænge vand og fugt ind, som ellers vil kunne udvikle sig til store og dyre problemer. Desuden vil mursten, der ikke er omringet af en tæt og beskyttende mørtelfuge hurtigere blive nedbrudt, og skaderne kan derfor også udvikle sig igennem de nedbrudte mursten.

En udfræsning af fugerne efterfulgt af en veludført omfugning vil altså være en smart investering, der vil sikre dig og dit hus for fremtiden.

Hvordan ved du, om din facade trænger til en omfugning?

Er du i tvivl om, hvorvidt du bør omfuge facaden på din bolig, er det en god idé at gennemgå murværket grundigt først.

Tegn på at du bør udfræse gamle fuger kan blandt andet være, at der enten mangler fuger mellem nogle af murstenene, eller at der er kommet huller i fugerne. Oplever du, at fugerne smuldrer og falder fra hinanden på dele af murværket, er det også et tegn på nedbrydning og slitage, og de bør derfor også blive udskiftet.

Er du ikke sikker på, i hvor stort et omfang du bør få foretaget en omfugning, så vil vi naturligvis gerne hjælpe dig med professionel rådgivning og vejledning, før vi går i gang med et større projekt.

Omfugning giver dit hus en smuk og sund facade

Facaden på din bolig er det første man ser, når man skal danne sig et indtryk af dit hus. En facade med slidte, misfarvede og skadede fuger giver et dårligt indtryk af huset. Gamle fuger får både huset til at se ældre ud, og det er ikke sundt for murværket.

Ved at foretage en professionel omfugning af facadens murværk, vil du kunne give nyt liv til murens ydervægge. Dette vil ikke bare gøre murværket sundere og mere solidt, det vil også udstråle det udadtil.

En smuk og velholdt facade betyder også meget for boligens værdi. En omfugning er altså en investering, som også vil kunne tillægge stor ekstra værdi til din bolig. Skal du en dag sælge huset, vil det både være mere attraktivt for køberen, da du vil have en finere tilstandsrapport, og en omfugning kan desuden være med til at give en bedre energimærkning af huset, da det er med til at forbedre isoleringen.

Uanset om du står og skal til at sælge dit hus eller ej, så vil en udfræsning og omfugning af facadens fuger være en god investering. Både helhedsindtrykket og kvaliteten på huset vil blive væsentlig bedre, og det vil betyde større brugsglæde for dig og dine nærmeste.

Udfræsning og omfugning til konkurrencedygtige priser

Når du skal have omfuget mørtelfugerne i dit murværk, er det vigtigt, at det bliver gjort rigtig godt. Har man ikke erfaring på området, kan det nemlig ofte tydeligt ses på det endelige resultat, da man kan se forskel på de gamle og nye fuger, og facaden vil som helhed se sjusket ud.

Der er også risiko for, at man kan ende med at få et resultat, der ikke er jævnt og smukt. Vi anbefaler derfor, at du får professionel hjælp, hvis du ikke har erfaring med at udfræse og omfuge. Ved at få dygtige fagfolk til at udføre et gennemført stykke arbejde, gør du både dig selv og din bolig en stor tjeneste.

Vi har specialiseret os i facadebehandlinger og kan give dig et resultat af den bedste kvalitet. Selvom vi er kvalitetsbevidste, går vi ikke på kompromis med vores priser, og med et uforpligtende tilbud fra os, vil du mærke, at vores priser på omfugning er yderst konkurrencedygtige.

For at få mere information om vores arbejde med at omfuge er du varmt velkommen til at kontakte os. Vi giver dig også gerne professionel vejledning og rådgivning, så vi sammen kan finde frem til den bedste løsning for dig og dit hus. Kontakt os allerede i dag på tlf.: 25115684 eller på mail:
info@facaderenovering-danmark.dk, så giver vi dig gerne et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.

Det svinger meget hvad priser ligger på da der er flere variabler der spiller ind. Jo nemmere det er for os og jo mindre tid vi skal bruge jo lavere er prisen også. Som tommelfingerregl skal du regne med 475 eksl. moms. pr. m2. Inkl alt. Se priseksempler her

Ja, man kan sagtens fuge om vinteren, men der må ikke være frost vejr i længere tid. Som udgangspunkt må der ikke fryse. Skulle dette ske så skal vi bruge tid på at inddække murværket med isoleringsplader. Derfor er svaret ja, men med forbehold for hvor hårdt det fryser og hvor længe.

Har du allerede modtaget et tilbud fra en anden murer?

Facaderenoveing Danmark kan med stor sansynlighed gøre det både bedre og billigere. Gode råd deler vi gerne ud af og tilbud ligeså, så ring eller skriv til os, så komemr vi gerne med et uforpligtende tilbud.

Mail: info@facaderenovering-danmark.dk
Tlf: 25115684