Menu

4.9

Vælg rigtigt første gang

Omfugning af murværk

Vil du gøre dit hus smukkere og sundere og på samme tid få det til at stige i værdi? I så fald bør du overveje at få udført en professionel omfugning af din facades murværk.

Afspil video

Afspil video og hør Simon fortælle om vores omfugning

Anmeldelser

4.9

Mikael Kvist-Jakobsen

Simon har af flere omgange været ude og se på vores fuger og vi blev kyndigt rådgivet omkring hvordan arbejdet kunne planlægges og efterfølgende udføres. Det stykke arbejde vi har fået udført af Simon og hans folk, er langt bedre end jeg turde forstille mig. Vi har fået skiftet fuger i hele vores 60er villa, fikset en sætningsskade, muret en ny væg, skiftet frostsprængte sten flere steder og lavet et nyt hul til en kommende dør. Det er bestemt ikke sidste gang jeg kommer til at ringe til Simon. Den største anbefaling herfra

Postet på
Google

Lars Egekvist

Facaderenovering Danmark reparerede sætningsskader i murværk og sokkel. Desuden fik fugerne i et par trætte sålbænke en kærlig hånd. Resultatet blev pænt og Simon var god til, at følge op på og overholde de aftaler vi havde indgået.

Postet på
Google

Aabybro Mejeri

Vi var glade for samarbejdet med Simon. Fik hurtig et udførlig tilbud, med hvad der var med, samt hvad man kunne fravælge. og en plan for for hvornår de gik igang, og hvor langt tid det vil tage, og det blev fulgt 100%. Undervej kom han med gode forslag, som vi valgte at følge, så resultatet blev meget bedre end hvad vi havde regnet med, dog mod en merpris som aftalt. Efter end arbejde blev alt vasket og ryddet op, så man ikke kunne se der havde været håndværker. Jeg vil klar anbefale Simon og hans folk. mvh NH Lindhardt

Postet på
Google

Omfugning før & efter

Eksempler på omfugning af murværk hos vores kunder

Hvorfor skal jeg få omfuget murværket?

Det er utrolig vigtigt, at fugerne på din facades murværk er i god stand. Med tidens løb bliver fugerne tit både slidte og forfaldne at se på. Bliver der ikke gjort noget ved at der eksempelvis er manglende fuger, sætningsskader, flækket sten, eller der på anden vis er adgang for fugt til at trænge ind i murværket, så kan det forårsage seriøse fugtskader i murværket, og det kan være med til at nedbryde store dele af murværket.

Det er derfor vigtigt, at du får udfræset dine fuger, hvis de er slidte og ødelagte. Efter at have udfræset og omfuget fugerne på ny, vil de igen blive stærke og fine at se på, og de nye fuger vil forebygge yderligere skade.

Vi er eksperter i at udfræse fuger, og vi sørge altid for at omfuge dem på bedste vis igen. Vi har mange års erfaring med omfugning i Aalborg og omegnen, så hvis din facades fuger trænger til en kærlig hånd, er du varmt velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig og din bolig med et professionelt resultat til billige penge.

Send forespørgelse

Udfyld formularen, så har du svar indenfor 48 timer. – eller klik her og prøv vores prisberegner

Hvordan ved du, om din facade trænger til en omfugning?

Er du i tvivl om, hvorvidt du bør omfuge facaden på din bolig, er det en god idé at gennemgå murværket grundigt først.

Tegn på at du bør udfræse gamle fuger kan blandt andet være, at der enten mangler fuger mellem nogle af murstenene, eller at der er kommet huller i fugerne. Oplever du, at fugerne smuldrer og falder fra hinanden på dele af murværket, er det også et tegn på nedbrydning og slitage, og de bør derfor også blive udskiftet.

Er du ikke sikker på, i hvor stort et omfang du bør få foretaget en omfugning, så vil vi naturligvis gerne hjælpe dig med professionel rådgivning og vejledning, før vi går i gang med et større projekt.

Omfugning giver dit hus en smuk og sund facade

Facaden på din bolig er det første man ser, når man skal danne sig et indtryk af dit hus. En facade med slidte, misfarvede og skadede fuger giver et dårligt indtryk af huset. Gamle fuger får både huset til at se ældre ud, og det er ikke sundt for murværket.

Ved at foretage en professionel omfugning af facadens murværk, vil du kunne give nyt liv til murens ydervægge. Dette vil ikke bare gøre murværket sundere og mere solidt, det vil også udstråle det udadtil.

En smuk og velholdt facade betyder også meget for boligens værdi. En omfugning er altså en investering, som også vil kunne tillægge stor ekstra værdi til din bolig. Skal du en dag sælge huset, vil det både være mere attraktivt for køberen, da du vil have en finere tilstandsrapport, og en omfugning kan desuden være med til at give en bedre energimærkning af huset, da det er med til at forbedre isoleringen.

Uanset om du står og skal til at sælge dit hus eller ej, så vil en udfræsning og omfugning af facadens fuger være en god investering. Både helhedsindtrykket og kvaliteten på huset vil blive væsentlig bedre, og det vil betyde større brugsglæde for dig og dine nærmeste.

Udfræsning og omfugning til konkurrencedygtige priser

Når du skal have omfuget mørtelfugerne i dit murværk, er det vigtigt, at det bliver gjort rigtig godt. Har man ikke erfaring på området, kan det nemlig ofte tydeligt ses på det endelige resultat, da man kan se forskel på de gamle og nye fuger, og facaden vil som helhed se sjusket ud.

Der er også risiko for, at man kan ende med at få et resultat, der ikke er jævnt og smukt. Vi anbefaler derfor, at du får professionel hjælp, hvis du ikke har erfaring med at udfræse og omfuge. Ved at få dygtige fagfolk til at udføre et gennemført stykke arbejde, gør du både dig selv og din bolig en stor tjeneste.

Vi har specialiseret os i facadebehandlinger og kan give dig et resultat af den bedste kvalitet. Selvom vi er kvalitetsbevidste, går vi ikke på kompromis med vores priser, og med et uforpligtende tilbud fra os, vil du mærke, at vores priser på omfugning er yderst konkurrencedygtige.

For at få mere information om vores arbejde med at omfuge er du varmt velkommen til at kontakte os. Vi giver dig også gerne professionel vejledning og rådgivning, så vi sammen kan finde frem til den bedste løsning for dig og dit hus. Kontakt os allerede i dag på tlf.: 25115684 eller på mail:
info@facaderenovering-danmark.dk, så giver vi dig gerne et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.

Har du allerede modtaget et tilbud fra en anden murer?

Facaderenoveing Danmark kan med stor sansynlighed gøre det både bedre og billigere. Gode råd deler vi gerne ud af og tilbud ligeså, så ring eller skriv til os, så komemr vi gerne med et uforpligtende tilbud.

Mail: info@facaderenovering-danmark.dk
Tlf: 25115684

Ofte stillede spørgsmål om omfugning af facade

Det svinger meget hvad priser ligger på da der er flere variabler der spiller ind. Jo nemmere det er for os og jo mindre tid vi skal bruge jo lavere er prisen også. Som tommelfingerregl skal du regne med 475 eksl. moms. pr. m2. Inkl alt. Se priseksempler her

Ja, man kan sagtens fuge om vinteren, men der må ikke være frost vejr i længere tid. Som udgangspunkt må der ikke fryse. Skulle dette ske så skal vi bruge tid på at inddække murværket med isoleringsplader. Derfor er svaret ja, men med forbehold for hvor hårdt det fryser og hvor længe.

Det er meget individuelt. Det afhænger af om – 1. Skal vi køre langt efter det. 2. Hvor stort et areal det drejer sig om. 3. Er der specielle ønsker til materialer, finish og om de eksisterende fuger er bløde eller ekstremt hårde. 4. Hvor mange folk vi har mulighed for at allokere til opgaven. 5. Om vejret er med os eller ej.  Jo flere oplysninger vi har, jo nemmere er det at give et estimat.