Menu

4.9

Vælg rigtigt første gang

Netpuds af facade (i hele Danmark)

Netpuds er en facebehandlingsmetode, der kan give din facade et nyt og stærkt ydre. En veludført netpudsning kan give et jævnt og smukt look på boligens facade, og med denne behandling forstærkes murværket betydeligt, så du forebygger fremtidig vedligeholdelse.

– du får en pris uden at skulle aflevere dine oplysninger

Anmeldelser

4.9

Mikael Kvist-Jakobsen

Simon har af flere omgange været ude og se på vores fuger og vi blev kyndigt rådgivet omkring hvordan arbejdet kunne planlægges og efterfølgende udføres. Det stykke arbejde vi har fået udført af Simon og hans folk, er langt bedre end jeg turde forstille mig. Vi har fået skiftet fuger i hele vores 60er villa, fikset en sætningsskade, muret en ny væg, skiftet frostsprængte sten flere steder og lavet et nyt hul til en kommende dør. Det er bestemt ikke sidste gang jeg kommer til at ringe til Simon. Den største anbefaling herfra

Postet på
Google

Lars Egekvist

Facaderenovering Danmark reparerede sætningsskader i murværk og sokkel. Desuden fik fugerne i et par trætte sålbænke en kærlig hånd. Resultatet blev pænt og Simon var god til, at følge op på og overholde de aftaler vi havde indgået.

Postet på
Google

Mads Quist-Lund

Facaderenovering Danmark møder kunden i øjenhøjde og leverer det aftale produkt til den aftalte pris. Støder man på udfordringer undervejs, bliver der taget hånd om det via professionel dialog og inden for fornuftig tids- og prisramme. Det er ikke hver dag man møder en håndværker, der vil sine kunder på samme måde som Simon og Facaderenovering Danmark. Det er et særsyn og må siges, at have været en fornøjelse! Kan klart anbefales.

Postet på
Google

Hvorfor vælge os til netpuds?

Vi har valgt at specialisere os i netpuds, da det er en af de bedste behandlinger din facade kan få. En netpudsning er en effektiv og god måde at pudse din facade op på, da der hverken anvendes mørtel eller cement, hvilket giver et yderst stærkt og solidt beskyttende lag på facaden, som ikke vil kunne skalle af eller give fremtidige revner.

Send forespørgelse

Udfyld formularen, så har du svar indenfor 48 timer. – eller klik her og prøv vores prisberegner

Hvorfor er netpuds en god idé?

  • Netpuds er en god investering – Selvom at det kan virke som om, at det er en behandling, der vil koste dig mange penge, så skal du se på det som en investering. På sigt vil du nemlig kunne spare mange penge, da du ikke skal betale mange penge på vedligeholdelse. Desuden vil en forstærket facade med netpuds få hele værdien af din bolig til at stige markant, hvis du en dag skal sælge den.
  • Netpuds er den stærkeste og mest holdbare form for facadepuds
  • Vedligeholdelsesfrit hus i mindst 10-12 år – Netpuds er din garanti for at få en stærk facade, der vil kunne forebygge mod kommende vedligeholdelse. En facade renoveret med netpuds er nemlig den eneste løsning inden for facadepuds, hvor du fuldstændig kan undgå, at der forekommer revner og afskalninger i den nærmeste fremtid.
  • Bedre isolering og lavere varmeudgifter – En netpudset facade skaber en meget bedre isoleringsværdi. Dette vil på sigt også kunne spare dig for mange penge, da varmeudgifterne for din bolig vil blive væsentlig lavere efter behandlingen.
  • Få en smuds- og vandafvisende facade – Vi kan lægge et lag toppuds til sidst, der gør at din facade bliver både smuds- og vandafvisende. Dette betyder, at facaden holdes både tør og smuk, hvilket er både godt for boligens udseende, men også for murværkets sundhed og styrke.
  • Bedre indeklima og sundere luft – En netpudset facade holder din boligs ydervægge tør og bedre isoleret, hvilket giver en sundere luft i boligen. Netpudset og det beskyttende lag toppuds vil kunne holde vand og fugt borte fra murværket, hvilket både vil forebygge seriøse skader og samme tid forbedre indeklimaet.
  • Du får en smuk ny facade – Når netpudsningen er færdig, vil din facade blive ny og fin igen. Pudset dækker over alle de eventuelle skader og revner, der skulle have været i murværket til at begynde med, og i stedet giver det en jævn og smuk facade, som skaber et flot helhedsindtryk af din bolig.

Eksempel på std. netpuds i hvid, med og uden færdigbehandling med hvid facademaling.

Hvis du ønsker dig en hvid HVID, så det næsten skær i øjnene når solen skinner på facaden, så er det en god ide at male facaden efter den er netpudset. Vi bruger en helt speciel facademaling til det formål, for at sikre en flot og holdbar løsning. Dette eksempel ser også lidt ekstremt ud da der er mere lys på den malet facade end på den ikke malet facade.

Tyndpudset facade før og efter facademaling
Facademalet væg

Hvad er netpuds mere specifikt?

Netpuds er en forholdsvis ny form for facaderenoveringsmetode her i Danmark. Det er en yderst stærk løsning, der oprindeligt blev skabt til brug i jordskælvsramte områder, men da denne form for behandling er en af de bedste måder at forstærke facader på, har den vundet stor succes her i Danmark.

Det er en af de mest komplekse løsninger, der også giver et af de bedste resultater. Årsagen til at netpuds adskiller sig fra andre former for facadepudsninger er, at den ydre del af murværket er bundet og sikret med et armeringsnet. Det er netop derfra, at netpudsning har fået sit navn.

Metoden har vundet stor fremgang for facadebehandlinger af boliger, da det selv på gamle huse med meget slitage og store revner kan give rigtig gode resultater.

En anden årsag til at netpuds er blevet populært er, fordi at man med denne form for behandling kan give overfladen på dit murværks facade et unikt look efter eget ønsker. Du kan med en netpudsning selv vælge, om din facade for eksempel skal se ud som en vandskuret murstensvæg, eller om du ønsker at gøre den fin og glat som for eksempel med spansk puds.

Når vi arbejder med netpudsning, rådgiver og vejleder vi jer naturligvis altid på vej, så vi sammen kan finde frem til, hvilket resultat der er det optimale både for jeres bolig, jeres økonomi og jeres specifikke ønsker til design.

Slidt facade inden reparation
Netpuds af ældre facade

Vores process når vi arbejder med netpuds

Når vi udfører vores arbejde med netpuds, så foregår det i forskellige trin. Netpuds er nemlig en kompleks løsning, der kræver professionel udførelse af flere forskellige omgange, for at man kan opnå det bedst mulige resultat. Gøres det ordentligt, er det dog en af de bedste behandlinger din facade nogensinde kan få.

Når vi skal netpudse din bolig, deler vi næsten altid arbejdet op i forskellige stadier. Vi starter altid med at påføre et solidt og jævnt lag grundpus. Imens pudset stadig er frisk og vådt påføres det stærke armeringsnet direkte ovenpå grundpudset. Efter at nettet er blevet lagt ovenpå, påfører vi et nyt lag grundpus henover nettet. Det er disse tre ting, der gør at netpudsning er sådan en solid behandlingen. Ved denne metode opnår man nemlig et tæt og stærkt lag puds, som er forstærket yderligere med armeringsnettet.

Til slut påfører vi et lag finere slutpuds, som skal hjælpe med at forstærke yderligere, men som har til den primære hensigt at give en jævn og smuk overflade. Dette sidste lag af slutpuds kan variere alt efter jeres specifikke ønsker til facadens udseende.

Normalt vælger vi til det sidste lag at anvende et indfarvet slutpuds i hvidt eller gråt, da dette giver en stærk grundfarve, som gør, at du ikke behøver at male så ofte i fremtiden. Det behøver dog ikke være denne metode, og vi kan naturligvis hjælpe dig med gode forslag til, hvad der er mest hensigtsmæssigt for dig og din bolig. Nogle vælger for eksempel også til slut at ville have dækket overfladen med en diffusionsåben slidstærk maling, som kan give yderligere beskyttelse til murværket.

Uanset hvilken slutløsning du vælger, så vil du hos os få et stærkt og smukt resultat, som både du, din bolig og din økonomi kan være glad for i mange kommende år.

Netpuds før og efter

Slidt facade inden netpuds
Slidt facade efter netpuds

Har du allerede fået et tilbud på netpuds?

Vi laver ikke andet end at renovere facader, derfor er vi rigtig dytige til det vi laver. Vi er samtidig også hurtige og en kombination af begge dele gør at vi ofte kan levere et resultat der er bedre og med lavere pris end andre, så hvorfor ikke lade os give et bud også?