Menu

4.9

Vælg rigtigt første gang

Murerarbejde

Vi laver ALT murerarbejde! og vi er specielt glade for indendørsarbejde om vinteren. Når det er sagt, så er der ikke det murerarbejde, som vi ikke kan lave. Tag et kig på nedenstående eksempler på 1% af de ting vi har lavet gennem tiden.

Send forespørgsel

Udfyld formularen, så har du svar indenfor 48 timer.

Anmeldelser

4.9

Mikael Kvist-Jakobsen

Simon har af flere omgange været ude og se på vores fuger og vi blev kyndigt rådgivet omkring hvordan arbejdet kunne planlægges og efterfølgende udføres. Det stykke arbejde vi har fået udført af Simon og hans folk, er langt bedre end jeg turde forstille mig. Vi har fået skiftet fuger i hele vores 60er villa, fikset en sætningsskade, muret en ny væg, skiftet frostsprængte sten flere steder og lavet et nyt hul til en kommende dør. Det er bestemt ikke sidste gang jeg kommer til at ringe til Simon. Den største anbefaling herfra

Postet på
Google

Lars Egekvist

Facaderenovering Danmark reparerede sætningsskader i murværk og sokkel. Desuden fik fugerne i et par trætte sålbænke en kærlig hånd. Resultatet blev pænt og Simon var god til, at følge op på og overholde de aftaler vi havde indgået.

Postet på
Google

Mads Quist-Lund

Facaderenovering Danmark møder kunden i øjenhøjde og leverer det aftale produkt til den aftalte pris. Støder man på udfordringer undervejs, bliver der taget hånd om det via professionel dialog og inden for fornuftig tids- og prisramme. Det er ikke hver dag man møder en håndværker, der vil sine kunder på samme måde som Simon og Facaderenovering Danmark. Det er et særsyn og må siges, at have været en fornøjelse! Kan klart anbefales.

Postet på
Google

Nyt badeværelse?

Ønsker du et nyt badeværelse i et nyt eller eksisterende hus, så kan vi hjælpe dig med at gøre dine drømme til virkelighed. Vi hjælper gerne med koordinering og projektledelse på dit projekt. Vi har meget nøje udvalgte samarbejdspartnere, som vi ved vi kan stole på og som laver et godt resultat. På projektet som du kan se nedenunder, har vi stået for hele entreprisen.

Badeværelse i Aalborg
Badekar i badeværelse lavet af Facaderenovering Danmark Aps

Kælder renovering?

Ønsker du en tør kælder med et godt indeklima? Hvis du har bestemt dig for, at du vil benytte din kælder til opholdsrum, så er det yderste vigtigt, for dit helbred, at kælderen er i orden. Dvs. At den ikke er fugtig, at der er god udluftning for den eventuelle fugt der måtte være kan komme ud, og for den evt. radon der måtte være kan komme ud. Derudover er det vigtigt at der er mulighed for at sætte varme på.

Vi påtager os gerne hele entreprisen med ventilation, reparation og udbedring af fugtige kældervægge, og om nødvendigt tilslutning af flere varme kilder.

I eksemplet nedenunder har vi brugt et innovativt produkt, som løser problemet med fugtige kælder vægge.

Multipor
Væg påført multipor

Opmuring af nye facader eller tilmuring af eksisterende huller?

Har du en læmur der skal mures op eller et gammelt dørhul eller vindue som skal mures til?

Vi kan klare store og små opgaver, sten for sten. Flere af vores kunder, som hyre os ind til at tage sig af facaderenoveringen af deres hus, spørg os ofte om vi lige kan lukke et dørhul, pudse soklen, eller reparere en skruk klinke. Vi kan lave det hele.

Sunket væg inden opmuring
Opmuring af sunket hjørne i murersten

Facademaling og lapning af facade

Nogle facader skal blot opfriskes billigst og mest effektivt.

Vi pudser og lapper også gerne ældre facader. Som vidst på billederne herunder. Det er ikke nødvendigvis den bedste facaderenovering af denne facade. Netpuds havde klart været at foretrække, men er også en dyre løsning. Denne løsning er dog optimal i forhold til kundes ønsker og det er det vi arbejder ud fra. Vi bruger special udviklet facademaling, som er beregnet til formålet.

Reparation af gammel facade inden maling
Maling efter reparation af gammel facade

Flydespartel af gulv

Flydespartel er en form for selvnivellerende beton som enten blandes med pisker eller pumpes ud, alt efter mængden der skal bruges. 

Der er mange fordele med flydespartel:

  • Effektiv måde at oprette nye og gamle gulve
  • En relativt billig løsning
  • Stor nøjagtighed
  • Kan lægges på stort set alle slags fast underlag

Derudover er flydespartel hurtig tørrede, hvilket betyder at du kan komme hurtigt videre med dit næste projekt eller begynde at bruge dit nye gulv.

Klargøring inden flydespartel
Påføring af flydespartel

Stængpuds

Stængpuds er en ældre metode til at give din facade et mere rustikt udtryk. Stængpuds bruges ikke så ofte den dag i dag. Flere ældre bygninger er pyntet med stængpuds og de skal engang i mellem repareres 

Her under ses et eksempel på en bygning med stængpuds, som vi har repareret. Først blev det gamle og løse puds fjernet. Herefter blev sætningsskader, revner og huller lavet. Derfor blev stængpudsen påført. 

Renovering af mindre spjældopgaver indendørs og udendørs

Spjældopgaver er vi rigtige glade for. Om det er nogle flækket klinker i en mindre lejlighed, så står vi klar til at udføre opgaven til aftalt pris og aftalt tid.

Gamle fliser der repareres
Reparation af gamle fliser

Her under har vi lukket et hul hvor der tidligere har været ventilation. Udskiftning af sten og derefter vandskuring af stenene.

Lukning af hul inden vandskuring
Vandskuring af reparation

Her under har vi omfuget en mindre gavl hen over et tag, så der ikke længere kan trække vand ind på loft eller ind til naboen.

Inden omfugning af lille facade
Omfugning af ille facade