Menu

Unikke facader fra lissabon – et potentiel hit hos de velhavende danskere

Hvis du har erhvervet dig alt hvad der erhvervs kan af materiellegoder, så kunne en facade udsmykket med de smukkeste klinker måske være noget for din liebhaver bolig?

Facader påført elegante og farvestrålende klinker

Vi har været en tur i Portugal, mere præcist Lissabon, som primært består af ældre og renoveret bygninger.

Facaderne i Lissabon er mange steder udsmykket med de smukkeste klinker. Både flade, men også klikker med struktur og fremspring.

Personligt er jeg meget begejstret over hvordan det skaber en unik øjenoplevelsen. Facaderne og arkitektturen er historiske og byen er ældre en Rom. Hvad med vi trak noget historie og unikt med til Danmark?

Grøm facade i Lisabon
Smukke facader i Lisabon

Lad din hus facade skille sig postitivt ud

Når der bygges nye huse (typisk type huse) så er der en begrænsning i det katalog du kigger i hus typehus byggerne. Det gør de af flere årsager. (1) det er nemmere for dig at vælge, når du ikke har alle valg i hele verden og (2) Det er mere profitabelt at tegne og bygge huse der allerede er bygget før.

Men.. Når det kommer til facader, som er det område vi interessere os for, så er der mange muligheder. Muligheder som for nogen virker uinteressante og som for andre er helt unikke og smukke.

Vi har hos Facaderenovering Danmark ikke lavet en facade med klinker før, men hvis der er noget vi elsker, så er det udfordringer og øge vores perspektiv i en fantastisk branche.

Så har du lyst til at høre om mulighederne for at gøre noget unikt ved din bolig, så som at bygge nyt eller renovere en ældre facade med klinker, så vil vi utrolig gerne indgå et samarbejde med dig. Kontakt mig ved at følge kontakt formularen.