Menu
Spar penge med Facaderenovering Danmark Aps

Gør dit hus miljøvenligt og spar penge med en facaderenovering

Spar penge med en facaderenovering – Det 21. århundrede byder på fortsat skærpede energikrav, og energipriserne er i en stødt stigning på vej mod skyerne. Heldigvis er der trøst at finde, da du kan foretage en facaderenovering af dit hus og herved gøre dit hus mere miljøvenligt og samtidig spare penge.

Er dit hus miljøvenligt?

Med et fortsat stigende fokus på miljøet, er et af de vigtigste områder inden for konstruktionsbranchen for tiden, hvorvidt dit hus er ordentligt isoleret. Byggetrenden med et bedre isoleret hus er blevet mere og mere almindelig, både i forbindelse med nybyggeri, men også når ældre huse skal renoveres. Men ved du, om dit hus er miljøvenligt?

Inden for bygningsrenovering er man altså for alvor begyndt at fokusere på forbrugernes stigende bevidsthed om miljøet, men hvis du ikke er klar over, hvorvidt dit hus er miljøvenligt eller ej, bør du måske søge professionel rådgivning med det samme. Herved kan du altså undgå at smide unødige penge ud af vinduet, hver gang varmeudgifterne skal opgøres. At du på en og samme gang værner om vores skrøbelige miljø, gør det bare mere attraktivt at tage aktion nu.

Spar penge med en facaderenovering

En facaderenovering reducerer ikke kun varmeudgifterne betragteligt, men er som sagt også miljøvenlig, og bidrager til et forbedret indeklima. Du kan læse mere om bl.a omfugning og hvorfor netop omfugning er en god investering. Desuden yder den en langvarig effektiv beskyttelse af facaden mod klimaet, hvilket betyder, at der er mange penge at spare på færre fremtidige vedligeholdelser og dit hus vil altså herved også stige i værdi.

Miljøvenlig tankegang

Mange danskere smider unødigt mange penge afsted på varmeregninger, uden at have nogen idé om, at der findes måder at spare penge med en facaderenovering. Ofte tænker mange, at de unødige høje varmeregninger kan skyldes mangel på loftisolering eller utætte vinduer, uden at vide at et gammelt og slidt murværk altså kan være årsagen. Specielt ældre huse vil ofte kunne have en dårlig eller slidt fugning, revnede overliggere og mursten eller sætningsskader, som alle kan være bidragende til en højere varmeregning. Heldigvis er alle de ovennævnte problemer løselige for en fornuftig pris, og er altså ikke bare ekstra omkostninger, men en investering, der vil kunne spare dig massevis af kroner på længere sigt.

Begynd din facaderenovering allerede i dag

Har du det altså på fornemmelsen, at du fyrer for fuglene, så kan det være en idé at foretage en tætning af facaden på dit hus. Hvis du ikke er nogen specialist på netop dette område, behøver du ikke at bekymre dig, for der findes hjælp og rådgivning at hente inden for netop denne niche.

Der findes specialister inden for omfugning og facaderenovering, som kan rådgive dig om, hvordan du kan gøre dit hus mere miljøvenligt. Nogen af dem kan til og med lave et prøvefelt, så du som kunde kan få et overblik over, hvordan din ejendom vil komme til at se ud med nye fuger eller anden form for facaderenovering så som netpuds, vandskuring eller facadeisolering.