Menu

Bliv samarbejdspartner og dermed en del af team facaderenovering danmark

Vi kan ikke følge med efterspørgslen og søger i den forbindelse samarbejdspartenere, som ligesom vi, går op i vores arbejde.
Vi sørger for at du har massere af arbejde.

Hvad er fordelen ved at blive en del af team facaderenovering danmark?

Som samarbejdspartner får du følgende:

  • Vi skaffer dig arbejde
  • Du får et badge på bilen og tøj der viser du er en del af Facaderenovering Danmark!
  • Vi spare og hjælper hinanden
    • Hvordan vi er mest effektive, uden at gå på kompromis med kvaliteten.
    • Hvordan vi gør det billigst for kunden, samtidig med at vi tjener flere penge, end den gennemsnitlige murer.
  • Vi gennemgår dine aftaler med div. byggemarkeder og sørger for du får de skarpeste priser.
  • Vi hjælper dig i gang med effektiv bogføring, effektiv løn, effektiv tilbudsgivning. Advokat hjælp mm. Alt hvad der fjerner dit fokus på hvad der skaber værdi for dig og kunden.

Anmeldelser

4.9

Mikael Kvist-Jakobsen

Simon har af flere omgange været ude og se på vores fuger og vi blev kyndigt rådgivet omkring hvordan arbejdet kunne planlægges og efterfølgende udføres. Det stykke arbejde vi har fået udført af Simon og hans folk, er langt bedre end jeg turde forstille mig. Vi har fået skiftet fuger i hele vores 60er villa, fikset en sætningsskade, muret en ny væg, skiftet frostsprængte sten flere steder og lavet et nyt hul til en kommende dør. Det er bestemt ikke sidste gang jeg kommer til at ringe til Simon. Den største anbefaling herfra

Postet på
Google

Lars Egekvist

Facaderenovering Danmark reparerede sætningsskader i murværk og sokkel. Desuden fik fugerne i et par trætte sålbænke en kærlig hånd. Resultatet blev pænt og Simon var god til, at følge op på og overholde de aftaler vi havde indgået.

Postet på
Google

Mads Quist-Lund

Dansk facaderenovering møder kunden i øjenhøjde og leverer det aftale produkt til den aftalte pris. Støder man på udfordringer undervejs, bliver der taget hånd om det via professionel dialog og inden for fornuftig tids- og prisramme. Det er ikke hver dag man møder en håndværker, der vil sine kunder på samme måde som Simon og Facaderenovering Danmark. Det er et særsyn og må siges, at have været en fornøjelse! Kan klart anbefales.

Postet på
Google